top of page
  • Writer's pictureMaja Zivanovic

Treninzi jahanja

Updated: Sep 4, 2021

Učite jahati tako da gradite odnos s konjem. Jahanje nije samo sport, jahanje je prijateljstvo i uzajamno razumijevanje.

S obzirom da je najkvalitetnije učenje kada se trener može potpuno posvetiti samo jednom učeniku taj oblik smo izabrali za sve naše početne tečajeve jahanja.




Kada početi?


Svijet konja oduvijek je bio dio mističnih dječjih priča za laku noć. Zašto ne iskoristiti to oduševljenje i dječju otvorenost i upoznati ih s konjima već u najranijoj dobi. Bavljenje konjima nije samo jahanje već i dodir, hranjenje, četkanje, razgovor. Za najmlađu djecu osmislili smo program "Školica za najmlađe" u kojoj djeca od 5-9 godina u grupi od 2-4 djece postepeno uče sve one vještine koje će ih dovesti do samostalnog jahanja i poznavanja vještina rada s poda te svemu ostalom vezanom o konjima.






Jahanje konja počinje na podu



Nestrpljivost nije nikad vrlina, a ponajmanje u radu s konjima.

Zamislite koje povjerenje konj mora imati u vas da bi vam se prepustio.

Dajte mu vremena i upoznajte ga.

Dio našeg programa je uvijek učenje o govoru tijela nas i konja, njegovom ponašanju, komunikaciji između čovjeka i konja koja se najbolje može naučiti i razumijeti dok smo pokraj njega i radimo "s poda". Kada nakon tih iskustava sjednete u sedlo, bit će to potpuno drugačiji doživljaj za oboje.


66 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page